Welcome Back , λέμε!

Νομίζω ότι συνήλθα κάπως … Κάπως όμως!

Μόλις έβαλα ν’ακούσω κι ένα compilation με τον τίτλο “Erotic sweet lounge music” (‘αλλωστε είναι μεσημέρι Κυριακής), έφτιαξα ένα καφέ , έστριψα και το τσιγάρο (που θέλουν να μας το κόψουν με το ζόρι) και ας γράψω λίγα πράγματα για τις φετινές μου περιπλανήσεις!

Πήγα για ακόμα μία φορά στη Σαντορίνη. Παντρέυτηκε η Δήμητρα τέλη Ιουλίου και το αξιοποίησα , κάνοντάς το πενθήμερο. Ξεκίνησε με ένα υπέροχο πάρτυ στο ‘Crystal Lounge Bar’, όπου όλοι μας περάσαμε υπέροχα, και για να μην πολυλογώ, όταν μπήκα μέσα (με 30′ καθυστέρηση το αεροπλάνο, όπως πάντα), ο Τόλης μου έφερε ένα μπουκάλι tequila σε μία παγοθήκη και μου λέει : Καλωσήρθες στο νησί! ( το dj set πρέπει να κράτησε ένα 4ώρο at least) Μετά από αυτό, τα υπόλοιπα είναι περιττά!!! Πέρασα ένα fantastic 5ήμερο , με φίλους παλιούς και νέους, επισκέφτηκα το Black Rock Studios (http://www.blackrock-studios.com/) (όνειρο του καθένα που ασχολείται με τη μουσική), διασκέδασα με την ψυχή μου και μέθυσα όσο ήθελα (αφού το ήθελα το έκανα)!

Η τελευταία ημέρα του Ιουλίου με βρίσκει στην Ελαφόνησο. 3 χρόνια το συζητούσα ότι ήθελα να πάω και φέτος (ευτυχώς βρέθηκε ο Σωτήρης with family, κι ο Γιάννης που με έπεισε και ήρθε all of a sudden with a friend) τα κατάφερα! Είχαμε σχεδιάσει camping για 7 ημέρες, αν κι όλοι μου έλεγαν ότι είναι too much … Τελικά έφυγα μετά από 13 ημέρες από το νησί!  Ένα νησί , μάλλον μία παραλία ( ο μεγάλος Σίμος) που θα μείνει όλο το χειμώνα στο βάθος του μυαλού μου (εκεί θα πηγαίνει όταν κάποιος θέλει να με fullάρει με μαλακίες)… και υπόσχομαι ότι του χρόνου i’ll be there again! & again . . . Βρήκα νομίζω το ησυχαστήριο μου. Και θα παρακαλούσα να μην το καταστρέψουν με νέα κτίσματα, ξαπλώστρες κλπ θέματα , γιατί είναι το pure κι έτσι πρέπει να παραμείνει. Για όλους μας, που αναζητούμε τη “γείωση” με το περιβάλλον, που θέλουμε κάποιες μέρες να κλείσουμε το κινητό, να ξεχάσουμε το laptop, να μη μας απασχολεί τι ώρα είναι, τι ώρα θα φάμε, θα κοιμηθούμε , θα ξυπνήσουμε κλπ.  Ήταν 13 ημέρες ξενοιασιάς κι επιστροφής στην πραγματικότητα, στην αληθινή ζωή, που απολαμβάνεις μόνο αυτά που επιλέγεις!

Μετά πήγα στα Δερβίζιανα (τόπος καταγωγής μου , κάπου στη Λάκκα Σουλίου)! Family moments, πανέμορφα, ήρεμα, με αρκετό φαί (αφού είχα χάσει 3 1/2 κιλά στην Ελαφόνησο, έτσι έπρεπε να το αφήσω? χαχαχαχα)! Μπάνιο στην Πρέβεζα και κάποιες ημέρες στην Πάργα (από μικρό παιδί πάω εκεί κι αν δεν εμφανιστώ έστω για μια βουτιά , μου λείπει)! Χάρηκα που συνάντησα φίλους και γνωστούς , αλλά δε χάρηκα από το απίστευτο πήξιμο που έπεζε στις παραλίες, τις ταβέρνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια , που δεν κατάλαβα καλά: Για ποια οικονομική κρίση μιλάτε? Συμβαίνει στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα? Εμένα μου φάνηκε ότι όλοι μια χαρά ήταν … ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν!

Το τέλος των διακοπών με βρήκε στην Καβάλα όπου παντρεύτηκε ο Δημήτρης, κολλητός από τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, κι εκεί βρέθηκε και η Έφη από Κρήτη (κουμπάρα), η Λένα , ο Νίκος και πολλά άλλα άτομα που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά μπερδεύω απίστευτα τα ονόματα όλων 🙂 (δεν πειράζει όμως, όλοι στην ίδια φάση είμαστε). Συμφοιτητές εν δράση λοιπόν και θυμηθήκαμε πολλές όμορφες φάσεις από τη ζωή μας και δημιουργήσαμε και κάποιες ακόμα για να θυμόμαστε στο μέλλον! Γνώρισα και τη Σοφία , πολύ ενδιαφέρον άτομο, αλλά ήταν με την οικογένειά της και δεν είναι σωστό να ενοχλείς! (ή είναι?) … Αυτές οι μαλακίες θα μας φάνε που μας έχουν διδάξει, και κάποιες φορές δε μας αφήνουν να εκφραστούμε σωστά! Στο γάμο του κολλητού πάντως ένα 4ωρο dj set το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση ( το ζήτησε κι αυτός πολύ ευγενικά ) και τα σπάσαμε και τα ήπιαμε like there’s no tomorrow!

Αυτό μου αρέσει όμως! Αυτή η έκφραση … θα την γράψω με κεφαλαία γράμματα γιατί μετά από αρκετές φιλοσοφίες φέτος εκεί κατέληξα:

LIVE YOUR LIFE , LIKE THERE’S NO TOMORROW

peace 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s