Η εκρηκτική εμφάνιση της Shakira και της Jennifer Lopez στο Super Bowl halftime show , ενώνει την ποπ κουλτούρα της μουσικής.

Shakira & Jennifer Lopez at the Super Bowl halftime show

Από τη σκηνή του halftime show του NFL SuperBowl έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής διεθνώς. Φέτος ήταν η σειρά της Shakira και της Jennifer Lopez.

Η μία Κολομβιανή, φωνάρα και μουσικός. Η άλλη Λατίνα που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, ηθοποιός και χορεύτρια.Και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους back2back.

Ναι, στήθηκε ένα φαντ-ass-μαγορικό show που είναι απόλαυση να το βλέπεις και να το ακούς.Με συμμετοχές από Bad Bunny στη Shakira & J Balvin στη JLO.

Οι διαφορές των δύο superstar? H Shakira δείχνει πιο χαλαρή, τραγουδάει, φαίνεται να το απολαμβάνει κι έχει πιο αιθέρια κίνηση. Είναι μουσικός.

Η JLO θέλει να το πάρει πάνω της. Μετράει βήματα, τα χορευτικά της είναι σχεδιασμένα ακριβώς. Είναι show-woman (αλλά άσε λίγο το μαλλί, το τάραξες).

Φαίνεται άλλωστε κι από την τελευταία σκηνή που η μία δείχνει ότι απόλαυσε τα γενέθλια της με μία υπερπαραγωγή στο Superbowl ενώ η άλλη έχει την χαρά και την ικανοποίηση, που περιγράφει ‘το κάναμε κι αυτό, σωστά’!Και οι δύο superstar. Διαφορετικές σε ύφος, σε σκηνική παρουσία, σε υλικό που παρουσιάζουν στο κοινό.

Η ένωση τους ήταν εκρηκτική για το κοινό που αρέσκεται στα show. Η ποπ κουλτούρα της μουσικής σε 15′. Αξίζει και με το παραπάνω!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s