Βαρέθηκα!

Βαρέθηκα μετά από 2 χρόνια να ζούμε ακόμη το ίδιο σενάριο, σε παραλλαγές πλέον.

Βαρέθηκα τα μέτρα που εξαγγέλονται κάθε τόσο και λιγάκι για τη χειραγώγηση του πλήθους.

Βαρέθηκα τις τρίτες δόσεις, τις τέταρτες, τα self test, τα rapid test, τα μοριακά.

Βαρέθηκα να βλέπω αρνητικά τεστ στα social media και σωρηδόν τα like και οι καρδούλες.

Βαρέθηκα να μιλάω κάθε μέρα , με όποιον συναντώ, με όποιον μιλάω στο τηλέφωνο για τον covid και τις παραλλαγές του.

Βαρέθηκα να σκέφτομαι ότι αφού έχω επιλέξει το πρόγραμμα «ελευθερία» που μας πούλησαν, που σκατά πήγε αυτή η «ελευθερία». Και ναι έκανα το πρώτο εμβόλιο πιστεύοντας στην επαναφορά μας στη δική μας πραγματικότητα , και όχι δε θέλω να συνεχίσω να εμβολιάζομαι επειδή κάποιοι μας πουλάνε παραλλαγές του ιού.

Βαρέθηκα τις μάσκες, τις μονές, τις διπλές, τις τριπλές.

Βαρέθηκα να βλέπω τους ανθρώπους να ανεβάζουν φωτογραφίες με τη μάσκα τους κρύβοντας το καλύτερο που έχουν πάνω τους. Το χαμόγελο τους!

Βαρέθηκα τους δήθεν φίλους που ούτε χειραψία δεν κάνουν πια.

Βαρέθηκα τους άλλους φίλους, που σταμάτησαν να αγκαλιάζουν , να χαίρονται και να μιλούν εξ’αποστάσεως με τη μάσκα στο πηγούνι.

Βαρέθηκα τη μοναξιά που έχει κατακλύσει τον πλανήτη και τη μιζέρια.

Βαρέθηκα να διαβάζω κάθε πρωί που ξυπνάω τα πληρωμένα post των MME που ακόμη εισπράτουν από το κράτος χιλιάδες ευρώ (το καθένα) για να πουλάνε καθημερινά ειδήσεις που το μόνο που κάνουν είναι η χειραγώγηση του πλήθους και ο φόβος.

Βαρέθηκα να φοβάμαι τι θα συμβεί αν νοσήσω. Ούτως ή άλλως και τώρα που δεν έχω νοσήσει (ακόμη, who knows) η ζωή που ζούμε είναι χειρότερη από κάποιον άρρωστο (μιλώντας με τη σκέψη της ζωής 2 χρόνια πριν).

Βαρέθηκα να μετράω κρούσματα μέσα από post φίλων που αναπαράγουν αριθμούς των πληρωμένων ΜΜΕ. Γιατί δεν ψάχνετε να ποστάρετε και πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από καρκίνο. Τι, μας τελείωσε; Δεν απορεί κανείς για ποιο λόγο δεν ασχολείται κανένας με άλλες ασθένειες;

Βαρέθηκα τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Είναι γελοίο και απολύτως τραγικό να γίνεται διαχωρισμός των ανθρώπων γι’αυτό το λόγο.

Βαρέθηκα να σκέφτομαι ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας έχασα το 70% από τις δουλειές μου λόγω covid κι επειδή είχαν να κάνουν με τη μουσική, να μην επανέρχονται ποτέ! Αφού άλλωστε, η μουσική φταίει για την εξάπλωση του ιού!

Βαρέθηκα να χάνω το χρόνο μου.

Βαρέθηκα τους μεγαλύτερους σε ηλικία που ζητούν από τους μικρότερους να εμβολιαστούν για το «δικό τους καλό». Το έζησα στην τελευταία μου δουλειά, εμβολιάστηκα και είδα την απατηλή εξέλιξη. Never trust anyone!

Βαρέθηκα να μιλάω για ασθένειες, για τον covid, για την εξάπλωση της “o” , “δ” και της υπόλοιπης ελληνικής αλφαβήτου.

Βαρέθηκα τα πάντα πλέον, γιατί θέλω να ζήσω, θέλω να δουλέψω με ότι συνεπάγεται αυτό και βαρέθηκα που δε με αφήνει το κράτος να κανονίσω τη ζωή μου όπως επιλέγω τόσα χρόνια.

Βαρέθηκα να σκέφτομαι πως ζούμε μία μετάβαση στην απόλυτη ψηφιακή εποχή και το γεγονός πως ότι ζούσαμε μέχρι τώρα, τελείωσε. Πάει, γεια σας! Όμως δεν είναι εύκολο να το επιβάλλεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στον πλανήτη, θέλει χρόνια για να γίνει. Θέλει χρόνια για να καταφέρεις να πείσεις τους πάντες.

Βαρέθηκα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νήσησης, rapid test κλπ.

Βαρέθηκα τις αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με τον covid, τι πιστεύει ο καθένας, τι δεν πιστεύει, ποιος είναι σωστός, ποιος είναι λαθός. Σου έχω σοβαρή παρατήρηση: δεν υπάρχει σωστό και λάθος, ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει θέλοντας να σώσει το τομάρι του.

Βαρέθηκα να γράφω τόση ώρα και γενικά να συζητώ για τον covid, αφού καθημερινά είναι εκατομμύρια τα post που γίνονται στα social media.

Βαρέθηκα να βαριέμαι.

Και…   Νίκο μη βαριέσαι. Ζήσε!

Advertisement