Thank You Madonna… Come again!

Πρωί Σαββάτου 27 Σεπτ., ξύπνησα κατά τις 8:00 … να ετοιμαστώ, να φάω ένα full πρωινό, αφού ήξερα τι με περιμένει στην αναμονή έξω από το ΟΑΚΑ.
11:30 : Φτάνουμε έξω από το ΟΑΚΑ… Ευτυχώς μόνο καμιά 150 άτομα περίμεναν, όλοι καθισμένοι υπομονετικά, ακριβώς όπως χωθήκαμε κι εμείς, μπροστά στα κάγκελα! (περάσαμε κάποιους είναι η αλήθεια)
14:00 : Ο κόσμος αρχίζει να αυξάνει όχι με μεγάλους ρυθμούς, αλλά σταθερά. Τα νεύρα μας έχουν αρχίσει να γίνονται κρόσια από τις ηλίθιες οδηγίες που ακούμε από τους Security. Άλλα έλεγε ο ένας , άλλα ο άλλος, με αποτέλεσμα να επικρατεί μία σύγχηση στο κοινό για την ουρά που έπρεπε να στηθεί ο κόσμος για το pitch Α και το pitch B. Για κανά μισάωρο επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός.
16:00 : Είμαστε πλέον όρθιοι μπροστά ακριβώς στο κάγκελο, κάνουμε χαβαλέ με τους γύρω, σχολιάζουμε, φίλοι έχουν αρχίσει να μαζεύονται όπως επίσης και ο κόσμος φτάνει πλέον με τρελλούς ρυθμούς στο στάδιο (ούτε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ να έπαιζε)!!! Το κινητό μου θέλω να το σπάσω γιατί όποιος καταφτάνει, επειδή ξέρει ότι είμαι ήδη εκεί , με παίρνει να με ρωτήσει ό,τι πιο άσχετο! Είμαι στα όρια να το κλείσω…. Είμαι στα όρια να βρίσω τους security, όπως και μία παρέα δίπλα μου, που γλώσσα δεν έβαλε μέσα τις τελευταίες ώρες.
17:30 : Ανοίγουν οι πόρτες κι ενώ είχαμε τον αρχι-security τόση ώρα να φωνάζει με τον τηλεβόα, ότι θα μπαίνουμε ανά δεκάδες και δε θα τρέχουμε, εννοείται, ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Κανένας δε θα μπορούσε να συγκρατήσει τους χιλιάδες που είχανε μαζευτεί… Τρέξαμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε όλοι μας … Τρέξαμε λες και θα κερδίζαμε το χρυσό στην Ολυμπιάδα…
17:32 : Είμαι πλέον στο Pitch A, χαλαρώνω τους ρυθμούς μου , και περπατάω υπομονετικά από την αριστερή πλευρά της σκηνής και καταφέρνω και πιάνω τη γωνία που κάνει το stage με το catwalk. Είμαι στο κάγκελο! Ακόμα μία φορά είμαι μπροστά! Λαχανιασμένος, αναψοκοκκινισμένος , αλλά χαμογελάω από τρελλή ευχαρίστηση που θα δω τη Madonna face 2 face για 4η φορά! Σιγά σιγά καταφθάνει και η υπόλοιπη παρέα. Τα χαμόγελα σχηματίζονται σε όλων τα πρόσωπα, χωρίς να πούμε κάτι ιδιαίτερο.
20:00 : Πλέον είναι δύσκολο να καθήσεις ήρεμος… Εκνευρισμός από το ποδοπατητό, είμαστε κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και περιμένουμε καπνίζοντας και πίνοντας με συζητήσεις που ποικίλουν και τις περισσότερες φορές είναι πλήρως άσχετες με οτιδήποτε ζούμε εκείνη τη στιγμή! Βγαίνει η Robyn… Μία ευχάριστη πινελιά pop μουσικής! Λέει όλες τις επιτυχίες της στη σειρά. Το άσχημο είναι ότι στην Ελλάδα τα ραδιόφωνα σνομπάρουν τη Robyn που πήγε no.1 στη Μ.Βρετανία με το dance-pop “With Every heartbeat”, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην την ξέρει, κι ούτε να τη θυμάτε πριν από πολλά χρόνια που παίζαμε το “Keep this fire burning”. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο χειροκρότημα το εισέπραξε όταν ρώτησε το κοινό: “Are you waiting to see Madonna live?”
21:00 : Ρώτάμε τους security τι ώρα θα βγει η Queen. Μας λένε πως θα καθυστερήσει λίγο κι ότι σε 20 λεπτά θα είναι στη σκηνή.
21:25 : Τα φώτα σβήνουν. Το Show αρχίζει … Τα video wall καθηλώνουν 75.000 κόσμο που έχουν έρθει να δουν τη βασίλισσα της Pop. Tick Tock Tick Tock Tick Tock ακούγεται…. Κι εμφανίζεται πάνω στο θρόνο της! Ο κόσμος ουρλιάζει και χειροκροτεί! Τόσα χρόνια περιμένει να τη δει στην Ελλάδα… όλοι είναι με το στόμα ανοιχτό. Μια 50άρα Madonna, που θυμίζει κάποια τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερή της. And the show begins…
Τραγουδάμε , χορεύουμε, ουρλιάζουμε, την κοιτάμε κατάματα άφού στέκεται ακριβώς μπροστά μας, μας χαμογελάει, μας τρελλαίνει ότι κι αν κάνει… Τρέχει και χορεύει σαν παιδάκι… κι εμείς μαζί της… στο “La isla Bonita/Lela Pala Cute”, η κατάσταση έχει ξεφύγει, νιώθεις ότι είσαι στο καλύτερο πάρτυ που έχεις βρεθεί ποτέ! Παθαίνω μία μικρή αφυδάτωση (αυτά παθαίνεις όταν δε γυμνάζεσαι και πας να το παίξεις αθληταράς)… τρέχω την ώρα που τραγουδάνε ένα Gipsy τραγούδι και παίρνω νερό, σκεπτόμενος ότι δεν πρέπει να καταρεύσω και θέλω να κρατήσω τις δυνάμεις μου μέρι το τέλος. Σε 3′ είμαι πίσω… Ανανεωμένος κι ευτυχώς πιο χαλαρωμένος… Παίζει πλέον το “You must love me” …
23:20 (περίπου) : GAME OVER … γράφουν οι γιγαντοθόνες και θέλουμε κι άλλο… Ξέρουμε όμως ότι η Madonna δεν κάνει ποτέ encore… that’s it! take it or leave it… Αμέσως εμφανίζονται τεχνικοί και αρχίσουν σε dt να ξεστήνουν τα πάντα….
Χαμογελάμε όλοι από απίστευτη ευχαρίστηση για το υπερθέαμα που μόλις είδαμε και συμμετείχαμε… Τα πόδια πονάνε, η φωνή δε βγαίνει, ιδρωμένοι υπερβολικά (λες και μπήκα στη σάουνα με τα ρούχα ήμουν) και σκεπτόμενοι πλέον την επιστροφή …

Δε θα καθήσω να σχολιάσω ούτε τι φόραγε, ούτε τι είπε, ούτε το set list, εννοείται ότι δεν συγκρίνω με τις προηγούμενες περιοδείες αφού εδώ παρουσιάζει κάτι εντελώς διαφορετικό (όπως κάθε φορά άλλωστε). Ήταν αληθινή, άψογη επαγγελματίας … κι αν χάλασε κάποιους που τους αποκάλεσε Motherfuckers , so fucking what? Δηλαδή , τι? Κάποιοι κάθονται και κρίνουν τα πάντα, Δυστυχώς είναι άσχετοι, που απλά θέλουν να πουν κάτι είτε αρνητικό είτε θετικό! Θα έπρεπε χωρίς σχόλια να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που επιτέλους συμπεριέλαβε και την Αθήνα στην περιοδεία της. Αυτό σημαίνει ότι θα ξαναρθεί …

Κι αν δε σας άρεσε και θέλετε κάτι άλλο:
THIS IS MADONNA MOTHERFUCKERS take it or leave it!

Sticky & Sweet Set List
Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude – Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She’s Not Me
Music

Video Interlude – Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn’t Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude – Romanian folk song)
You Must Love Me

Video Interlude – Get Stupid (About saving the planet)
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me (Finale)

Thanx again Madonna ….. Till next time ….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s