Μόλις άκουσα το νέο album του Tinie Tempah, με τίτλο Disc-overy! Είναι αριστουργηματικός ο τύπος και το είχαμε καταλάβει από το ξεκίνημά του με το ‘Pass Out’ .
To ‘Sexy Beast Vol.1’ που κυκλοφόρησε περίπου πριν 2 χρόνια στο διαδίκτυο και περιείχε το ‘I’m hot’ με τη συμμετοχή της M.I.A., στο άκουσμά του, σίγουρα δεν μας έκανε να πιστέψουμε , ότι το πρώτο του επίσημο album θα μας αρέσει τόσο πολύ!
Στο Disc-overy ο Tinie συνεργάζεται με την Kelly Rowland στο δυναμικό Pop-RnB tune “Invisible”, τον Eric Turner στο “Written in the stars” (UK NO.1 τη στιγμή που γράφεται το κείμενο), τους Swedish House Mafia στο club anthem “Miami to Ibiza”, την Ellie Goulding στο “Wonderland” (μου αρέσει περισσότερο από το Invisible με την Kelly Rowland) ενώ έχει και συμμετοχές από Emily Sande, Range και Labrynth στο περιέργως δυνατό “Frisky”!

To “Gimme more money” όμως που μου αρέσει τόσο και το ακούς στο www.myspace.com/tinietempah , που είναι??? Why isn’t it on the album ???

To album κυκλοφόρησε, είναι ένα σίγουρο no.1 και έχουμε ήδη κολλήσει!
Δείτε το παρακάτω video , που ο Tinie μαθαίνει ότι το “Written in the stars” είναι no.1 στο singles chart της Μ.Βρετανίας:

Advertisement