Η Rihanna μίλησε για την προσωπική της ζωή κι όχι μόνο στο Rolling Stone magazine. Ήθελε καιρό να βρεθεί στο εξώφυλλο του πιο διάσημου μουσικού περιοδικού και τελικά η ευχή της έγινε πραγματικότητα. Η RiRi φωτογραφήθηκε και δεν κράτησε καμία λεπτομέρεια για τον εαυτό της.

Μίλησε για τον Chris Brown , το sexting, το S&M και τα sex toy shops.  Αποκάλυψε για τον πρώην της Chris Brown ότι “Ότι συνέβη μεταξύ μας είναι προσωπικό θέμα και δεν έχει να κάνει με τις καριέρες μας. Το ότι είπε ότι θα στέκεται 100 μέτρα μακριά μου και δε μπορούσε να παρεβρεθεί ούτε σε απονομές βραβείων του έκανε τη ζωή του πολύ δύσκολη.”

Η RiRi επίσης δίνει μία συμβουλή: “Μην πας σε sex shop μεθυσμένος.”

Κι επιστρέφοντας στον C.Brown η Rihanna είπε για το επισόδειο εκείνης της βραδυάς ” Δεν ήθελα ο κόσμος να με βλέπει να κλαίω. Δεν ήθελα να νιώθουν άσχημα για μένα. Ήμουν πολύ ευάλωτη εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου και αρνιόμουν να το περάσω στο image μου. Ήθελα όλοι να με βλέπουν ως σκληρό καρύδι, σε αυτές τις καταστάσεις. Κι αυτό το ανέχτηκα μέχρι που συνήλθα.”

Αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι ο ήχος από το μέταλλο πάνω σε μέταλλο: ” Τον σιχαίνομαι αυτόν τον ήχο, μου φαίνεται πολύ περίεργος. Σα να χτυπάει η φίλη μου τη δεξιά πλευρά από τα οπίσθιά μου, που τότε νιώθω ότι μουδιάζει και η αριστερή πλευρά”.

Επίσης μιλάει για την εκτίμηση που τρέφει για τη φίλη της Katy Perry. ” Είναι αηδιαστικό , πόσο τέλεια είναι … όποτε τη συστήνω στους φίλους μους, άντρες ή γυναίκες, η εντύπωση που έχουν όλοι είναι: ‘Τι στο καλό, αίμα παρθένας πίνει και είναι έτσι ?'”

Τέλος αποκαλύπτει τι της αρέσει στο κρεβάτι : “Μου αρέσει να με δέρνουν στο σεξ. Και να με δένουν , έχει πλάκα αυτό. Θέλω κυρίως να είναι αυθόρμητο. Μερικές φορές τα μαστίγια και οι αλυσίδες πρέπει να είναι προσγραμματισμένες, γιατί αλλιώς σταματάς, κατεβαίνεις στον κάτω όροφο να φέρεις το μαστίγιο …. προτιμώ καλύτερα να χρησιμοποιήσει τα χέρια του.”

(interview parts from Rolling Stone magazine)

Advertisement