Σε λίγες ημέρες έρχεται το Ejekt Festival, που φέτος πραγματοποιείται στην Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός πόλος Φαλήρου) στις 22 Ιουνίου 2011. Μετά τους Amy Winehouse, Moby και The Vaccines που έχουν ήδη ανακοινωθεί, το line-up του EJEKT 2011συμπληρώνεται από δύο ακόμα ονόματα, τους Blackfield και τους δικούς μας Baby Guru. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 50 ευρώ, ενώ την ημέρα του φεστιβάλ στα ταμεία θα κοστίζουν 55.

Ελπίζουμε η Amy να βγει σύντομα από το Rehab, ή έστω να μπορεί να σταθεί στη σκηνή 1 1/2 ώρα για να μπορέσουμε να απολαύσουμε το μεγαλείο της!

Αναλυτικά από το δελτίο τύπου:

22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

EJEKT FESTIVAL

Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου


AMY WINEHOUSE

MOBY

BLACKFIELD

THE VACCINES

BABY GURU

Το Ejekt Festival, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας, συνεχίζει  την επιτυχημένη του πορεία, για έβδομη συνεχή χρονιά, διατηρώντας ως  άξονά του την ίδια συνταγή: να παρουσιάζει κορυφαία ονόματα της ποπ, ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής στην ίδια σκηνή, σε μια πραγματική γιορτή της μουσικής.

Για το 2011, το Ejekt Festival έχει την τιμή να παρουσιάσει δύο  κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσική: για πρώτη φορά στην  Ελλάδα, την απόλυτη diva της σύγχονης μουσικής: την Amy Winehouse και  τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Moby!

Advertisement