Δεν έχω γράψει κάτι τόσο καιρό για τη Madonna, γιατί τα posts είναι άπειρα μετά την εμφάνισή της στο φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία της W.E.

To θέμα είναι ότι έγραψαν πολλά σχετικά με το γεγονός ότι αν η ταινία δεν ήταν σκηνοθετημένη από τη Madonna, σίγουρα το κοινό θα την έβλεπε με άλλο μάτι κλπ. Και η ίδια σε συνέντευξή της το παραδέχτηκε. Από την άλλη είναι όμορφο love story, ακούγεται ότι τα κοστούμια της ταινίας θ’αλλάξουν το dress code και styling της επόμενης χρονιάς όπως επίσης ότι μπορεί η M να πάει και στα Oscar με το συγκεκριμένο φιλμ.

 Αυτό που μας χαροποίησε περισσότερο απ’όσα ακούσαμε και διαβάσαμε δια στόματος Μ, είναι ότι με την έναρξη του 2012 θα έχουμε το νέο της single και Άνοιξη έρχεται και το album της, στο οποίο δεν αρνήθηκε ότι συνέργάζεται με τον William Orbit (o παραγωγός της στο “Ray of light” που της χάρισε 4 grammy awards, μήπως σκέφτεται να επαναλάβει εκείνη την επιτυχία? why not!)

Από την άλλη η Madonna, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, μαζί με την οικογένειά της, γεγονός που μας λέει κυρίως ότι μπαίνει στο studio ξανά , για να ολοκληρώσει ηχογραφήσεις , demos κλπ.

Ό,τι νεότερο … θα ενημερώσουμε!

Advertisement