Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι μόλις κατέβασα κι ακούω το νέο album των Gorillaz “The Fall”. Συγκεκριμένα γράφουν στο site τους:

“All tracks written and performed by Gorillaz using the iPad and additional instruments: Korg Vocoder, Ukelele, Microkorg, Omnichord, Moog Voyager, Melodica, Guitar, Piano, Korg Monotron. Except track 13 written and performed by Gorillaz and Bobby Womack. Recorded between Montreal and Vancouver over 32 days on the Gorillaz North American Tour 2010”

Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην αλλαγή του χρόνου! Εγώ ήμουν Guest Dj σε ένα πριβέ πάρτυ 1500 ατόμων (από τα μεγαλύτερα στην Αθήνα , όπως έμαθα αργότερα στη βραδυά, από προσέλευσης κόσμου!). Ήταν μία wow βραδυά και με φίλους που βρέθηκαν εκεί και πραγματικά ήταν festive κατάσταση… Κέρδισα χθες και στην “21” , hehehe, εκνευρίζοντας τον κόσμο , αλλά ok , αυτά είναι pure luck νομίζω όποτε συμβαίνουν (φλουριά κλπ). Έχω να κερδίσω φλουρί από όταν ήμουν στο δημοτικό! That means almost never απ’όσο θυμάμαι!

Και το πιο κουλό που άκουσα φέτος ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς είναι “γέρασες” ! Και με έβαλε σε πολλές σκέψεις η ατάκα εκείνης της στιγμής! Κι ας ήταν για πλάκα, ας ήταν σε άσχετη στιγμή! Δεν είναι το θέμα ηλικιακό, είναι γενικό ρε παιδί μου. Έχασα μήπως ενέργεια? Και που πήγε? Δε γέρασα, απλά επιλέγω πλέον, γνωρίζοντας κάποιες καταστάσεις. Και στην πορεία μαθαίνεις κι άλλες καταστάσεις κι απλά γίνεσαι πιο επιλεκτικός! Αυτό συνήθως λέγεται ως ωρίμασες! (I hope so, γιατί νομίζω ότι  βρίσκομαι ακόμα In a state of 25+ ! Τι κάθομαι και σκέφτομαι θα μου πεις και καλά θα κάνεις, αλλά Οκ μερικές φορές κολλάμε με τη μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να ακούσουμε. Things happen βέβαια όταν τους επιτρέπεις να γίνουν. Άρα το clue είναι να έχουμε μυαλό μέσα στο 2011 και να μην επιτρέψουμε πράγματα που δε θέλουμε να συμβούν.

Ο ήχος των Gorillaz που ακούω όπως προανέφερα, είναι πολύ ταξιδιάρικος και μου αρέσει με τρέλλα το τελευταίο τους album.

Φέτος  ας έχουμε ακόμα καλύτερες μουσικές από το ’10, και γενικά να έχουμε να ακούμε, να βγαίνει δηλαδή , να κυκλοφορεί καλή μουσική. Καλά και τα σκουπίδια που κυκλοφορούν και γίνονται Hits αλλά αν μπορούσαν αντί για σκουπίδια , να τα μετέτρεπαν σε κάτι λίιιγο καλύτερο, θα ήταν super για όλους. Η μουσική αλλάζει συνεχώς και πρέπει να προλαβαίνουμε να παρακολουθούμε what’s going on , γιατί μέσα από τη μουσική χαρακτηρίζονται γενιές , και περνάνε τα κατάλληλα μηνύματα για τις επόμενες… Let’s wait and see … συμμετέχοντας πάντα, με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε!

Advertisement