Κυριακή πρωί κι αρκετά ξενυχτισμένος αλλά i’m feeling good!

Τώρα θα μου πεις, ρε φίλε μας δουλεύεις, δε βλέπεις τι γίνεται γύρω σου? Η αλήθεια είναι ότι , όχι δεν πολυβλέπω τι γίνεται γύρω μου, μόνο ακούω και διαβάζω (για να το δούμε κυριολεκτικά!) Γιατί αυτό που βλέπω από το νεοπλουτισμό των Ελλήνων αλλά και πολλούς που απλά τα έχουν γράψει όλα down there και συνεχίζουν να ζουν κανονικά, σημαίνει ότι μπορεί να είναι μία tough περίοδος, αλλά κάποιοι δεν πολυνοιάζονται.

Το θέμα των ημερών που ζούμε είναι για το αν θα πληρώσουμε όλα αυτά τα νέα μέτρα που έχει εξαγγείλει η μαλακο-κυβέρνηση που έχουμε.  Και να σου πω κάτι? Να πληρώσω κύριε μου, αλλά μετά από τις μειώσεις που μου έχεις κάνει στο μισθό, μετά από τα άπειρα λεφτά που φεύγουν στο super market  (για να φάω U know, 23%, όχι για έξω σε ταβέρνα ή delivery, απλά από το super market), μετά από τις βενζίνες που , Ναι τις μείωσα, αλλά με 1.70 ευρώ το λίτρο , που πας ρε Καραμήτρο!!!!!  Μετά από τα διόδια των 2+ ευρω , μετά από το φόρο στα τσιγάρα και τα ποτά (είναι βλαβερά να τα κόψω ε? και ποιος το αποφασίζει αυτό, εσύ ή εγώ , για να ξέρω ποιος ελέγχει τη ζωή μου δηλαδή), μετά από τον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) , τα δημοτικά τέλη που αυξάνουν συνεχώς, μετά από τους ημιυπαίθριους  (που τους πληρώσαμε Ναι!), μετά από τις κλήσεις που κόβονται στο κέντρο της Αθήνας , λες και είναι flyer που μοιράζονται, και πρέπει να πληρώνεις το Δήμο συνεχως (και που να παρκάρω παλιομαλάκα δήμαρχε? αφού δε λειτουργεί ο ηλεκτρικός, κάνει απεργία, πως θα κατέβω να κάνω τη δουλειά μου, με άλογο ? και γιατί να το βάλω στο parking , για να πληρώσω 6 ευρώ την ώρα, για να κάνω τη δουλειά μου που με πληρώνει ή να την πληρώνω *got the point right?*)….

Αν καθήσεις και σκεφτείς πόσα έχουν αλλάξει και πληρώνουμε τα τελευταία 2 χρόνια, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!

To θέμα είναι ότι σου ζητάνε να πληρώνεις συνεχώς, ενώ τα λεφτά σου έχουν μειωθεί, έχεις ρίξει τα budget στη δουλειά σου (που την κάνεις καμιά 20ετία, αλλά δε γαμιέται, και τι έγινε? ) και δε μιλάς, για να μην απολυθείς, επίσης μη σου πω ότι αν σου ζητηθεί κάτι εξτρά, βάζεις και λεφτά από την τσέπη σου, γιατί η εταιρεία δε μπορεί να διαθέσει budget , αλλά εσύ είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις , αλλιώς δεν είσαι σωστός εργαζόμενος και “πάρε los poulos” …

Μπορώ να γράφω με τις ώρες, αλλά το clue στο οποίο καταλήγω είναι ότι:

ΟΧΙ κε υπουργέ, δε θα πάρεις από μένα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε τέλος ακίνητης περιουσίας , ούτε κάτι άλλο αν έχεις στο μυαλό σου. Κι αν θέλεις να μου κόψεις το ρεύμα στο σπίτι μου , δε γαμιέται, κάντο! Internet αν θέλω , έχω από τις κινητές τηλεφωνίες … το μαγείρεμα το πολύ πολύ να το κάνω με κουζίνα γκαζιού κι όσο για το αν θα έχω φως το βράδυ είμαι ρομαντικός τύπος, μου αρέσει να κάθομαι υπό το φως των κεριών! Θα φορτίζω το κινητό και το laptop στη δουλειά μου … κλπ κλπ … λύσεις υπάρχουν και βρίσκονται αν θέλεις να μου κόψεις το ρεύμα ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ κι εσύ θέλεις να το κόψεις για να με εκβιάσεις! Ποιον εκβιάζεις ρε ΠΑΠΑΡΑ , αυτόν που σε έβαλε στη θέση που είσαι?

Δεν πάνε να κόψουν το λαιμό τους Μέρκελ , Σαρκοζί, ΔΝΤ και λοιποί εισπρακτικοί μηχανισμοί! Εγώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαλακίες άλλων and that’s a promise. Κι αν προσπαθήσεις να με τρομοκρατήσεις με όλα αυτά που συμβαίνουν έχω να σου πω, ότι δε θα τα μαθαίνω γιατί θα μου έχεις κόψει το ρεύμα και δε θα έχω ενημέρωση! Χα Χα Χα …

Να σας δω που θα βρείτε να επιστρέψετε τα λεφτά που δανείζεστε για να αγοράσετε τον πολεμικό σας εξοπλισμό , που συγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ αλλά μπορείς να πάρεις τους πυράυλους, να τους βάλεις στον κώλο σου και μετά να πατήσεις και εκτόξευση!

Αυτά είχα να πω, εκτονώθηκα και τώρα μπορώ να πάω την κυριακάτικη μου βόλτα (που δεν την έχεις φορολογήσει ακόμα, το ξέχασες αυτό) και φυσικά να συνεχίζω να χαμογελάω γιατί είμαι happy person και whatever you do, θα είμαι, γιατί I DON’T GIVE A FUCK ABOUT YOU κε υπουργέ και ΓΑΠ και ότι άλλο!  Την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς στα σπίτια σας κι όχι σε σπίτια άλλων.

Καλημέρα 🙂

Advertisement